Positivt tänkande in i ålderdomen

Livet är minst sagt en härlig grej, och ingen av oss kommer nog någonsin att förstå oss på det egentligen. Det enda vi kan göra är att ta det mesta med en klackspark, och helt enkelt leva livet! För nu för tiden är det inte sällan som man kan bli betydligt äldre än vad man var vana vid för bara femtio år sedan, så det gäller att leva på rätt sätt för att nå dit. Och samtidigt inte vara rädd för att skaffa hörapparat om det krävs för att höja livskvaliteten på äldre dar!

 

Att vara mitt uppe i det som vi brukar kalla för livet är minst sagt något som är spännande. För aldrig vet man vad som lurar runt nästa husknut, vad som helst kan hända en. På gott och ont såklart, men som tur är så brukar det för det mesta vara positiva saker, i alla fall i de flesta fall. Men så även om det går lite upp och ner ibland, så är det väl trots allt det som är livet i full prakt, så det är bara att tacka och ta emot. Särskilt viktigt är det nog att ha en positiv attityd till det mesta om man vill leva lite längre, vilket man såklart vill! Nu för tiden är det också vanligt att man blir äldre, så man kan helt klart låta sig inspireras av världens äldsta kvinna som fyllde 116 år för inte så längesen. Inte för att man nödvändigtvis vill ha en alldeles egen artikel om ens ålder i någon tidning, utan för att det helt enkelt är inspirerande människor.

Så låt säga att man då faktiskt har lyckats, och blivit gammal! Även om man är frisk och pigg på de allra flesta vis så är det fortfarande en del saker som aldrig kommer bli desamma igen. Ungdomens glansdagar är med andar ord förbi, så det är bara att acceptera att ens kropp kanske inte fungerar på samma sätt. Dålig hörsel är till exempel något som är väldigt vanligt att man får på senare dagar, men som tur är finns det hjälpmedel. Och med batterier med bra hållbarhet från Batteriexperten så kan man egentligen fortsätta leva vidare på exakt samma vis som innan. Bara lite klokare!

????????????????????????????????????????